Політика конфіденційності

УГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ САЙТУ https://mymemory-box.com/

(скорочено – «Політика конфіденційності» або «Політика»)

м. Київ

Редакція станом на: 21.08.2023

Фізична особа-підприємець Ляхова Дар’я Валеріївна, РНОКПП: 3084724062 (надалі також – «Адміністрація Сайту»/ «Виконавець», з однієї сторони, та 

Користувач Сайту (надалі також – «Користувач»), що прийняв та погоджується з умовами цієї «Угоди на обробку персональних даних та політики конфіденційності Сайту https://mymemory-box.com/» (надалі – «Політика конфіденційності» та/або «Політика»), шляхом приєднання Користувача до умов цієї Політики, в порядку передбаченому нижче, умови якого передбачають наступне:

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. Політика конфіденційності розміщується для надання інформації кожному відвідувачу сайту https://mymemory-box.com/, як обробляються персональні дані Користувачів, як ми захищаємо конфіденційність даних, в тому числі, при оброці замовлення, а також які права та обов’язки є у Користувачів, як суб’єктів персональних даних при використанні Сайту та здійсненні замовлення боксів.
  2. Ця Політика конфіденційності є невід’ємною частиною Угоди Користувача Сайту, що розміщена за посиланням https://mymemory-box.com/polityka-konfidenczijnosti/ . Терміни та визначення, умови що не врегульовані цією Політикою конфіденційності регулюються Угодою Користувача Сайту та чинним законодавством України. 
  3. Ми наполегливо рекомендуємо Користувачу ознайомитись із Угодою Користувача Сайту за посиланням https://mymemory-box.com/umovy-vykorystannya/ (далі також – Угода користувача) і Політикою конфіденційності перед використанням Сайту https://mymemory-box.com/ та сервісів розміщених на ньому. 
  4. При використанні Сайту Адміністрація Сайту може здійснювати автоматичний збір інформації, пов’язаної із використанням Користувачем Сайту. Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки, для забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак, для статистичного аналізу цих даних (log-файл). Log-файл сам по собі не містить персональних даних. 
  5. Адміністрація Сайту, в процесі використання Користувачем Сайтом, здійснення Користувачем замовлень може збирати: інформацію про комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему Користувача; інформація про відвідування та використання цього Сайту, включаючи джерело рефералів, тривалість відвідування, перегляд сторінок та маршрути навігації на Сайті; інформацію, яку надає Користувач під час авторизації облікового запису на нашому Сайті через інші мережі  Facebook, Twitter або Google, наприклад, ім’я, фотографії з соціальної мережі, стать, день народження, інтереси та хобі, деталі про освіту та дані про роботу, адресу електронної пошти, інформацію про зв’язок; інформацію, яку вводить Користувач в поля вводу, або яка генерується під час використання нашого Сайту, у тому числі коли, як часто та за яких обставин Користувач його використовує; інформацію, що стосується замовлених послуг, або транзакції, що включає ім’я, адресу, номер телефону, електронну адресу та банківські реквізити; інформацію, що міститься в будь-яких повідомленнях, які надсилає Користувач електронною поштою/електронними месенджерами/надає телефонним зв’язком, включаючи його вміст та метадані, тощо.
  6. Водночас вся інформація використовується Адміністрацією Сайту з наступною метою:
    1. з метою реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання Послуг (виконання Робіт);
    2. з метою надання можливості доступу до сервісу Сайту, для ідентифікації клієнта як користувача Сайту, з метою надання, пропозиції Послуг, обробки платежів, поштових адрес, створення і реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових Послуг, передачі будь-якої інформації, в тому числі, відмінної від предмета угод;
    3. з метою проведення розрахункових операцій, подання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання Послуг, надання сервісів Сайту, розміщення відомостей (інформації, даних) клієнта на Сайті володільця бази персональних даних, спрощення роботи з Сайтом і поліпшення його матеріалів.
  7. Адміністрація Сайту не продає та не передає в оплатне користування на комерційній основі дані Користувача, крім випадків виконання Робіт (Послуг) на замовлення Користувача.
  8. Перш ніж повідомляти Адміністрації Сайту особисту інформацію іншої особи, Користувач повинен отримати згоду цієї особи як на розголошення, так і на обробку цієї особистої інформації відповідно до цієї Політики.

ПРИЄДНАННЯ ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Ця Угода на обробку персональних даних та Політика конфіденційності Сайту є публічним договором приєднання. При використанні будь-якої з функцій або сервісів Сайту, будь-який Користувач зобов’язується підпорядковуватися правилам і обмеженням, викладеним в цій Політиці конфіденційності.
  2. Користувач приймає цю Політику (тобто дає свою пряму та безвідкличну згоду на дотримання всіх цих умов – далі також «Акцепт») шляхом першого відвідування та/або використання будь-якої з функцій або сервісів Сайту, в тому числі, при введенні у відповідні поля (форми) своїх даних і їх відправленні. 
  3. Політика конфіденційності також вважається акцептованою при приєднанні Користувача до Угоди Користувача в порядку вказаному у ній. 
  4. Якщо Користувач не бажає приєднуватись до Політики Конфіденційності та/або Угоди Користувача він зобов’язаний невідкладно припинити користування Сайтом та покинути сторінку. Для того, щоб використовувати сервіси Сайту, Користувач повинен уважно ознайомитися з Політикою і висловити свою повну згоду з її умовами. Підтвердженням отримання такої згоди є акцептування (Акцепт) Політики (зазначені вище).

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

  1. Права суб’єкта персональних даних. Відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  1. Дозволи та повідомлення Користувача.
    1. Приєднанням до цієї Політики конфіденційності, Користувач підтверджує, що він ознайомлений та повідомлений про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», а також про те, що його персональні дані передаються Виконавцю (ФОП Ляхова Дар’я Валеріївна та пов’язаним із нею, або уповноваженим нею особам) з метою можливості виконання умов Угоди Користувача та Політики конфіденційності, надання Послуг (виконання Робіт), виконання зобов’язань Виконавця, податкових та інших формальностей, передбачених чинним законодавством, а також, за необхідності – для захисту прав та  законних інтересів Виконавця. 
    2. Приймаючи цю Політику конфіденційності Користувач підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з її умовами, а також, у випадку, якщо Користувач є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Адміністрації Сайту своїх персональних даних з метою можливості виконання умов Угоди користувача, Політики конфіденційності, в передбаченому в них порядку. Це є достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних Сайту.
    3. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Угоди користувача, протягом всього строку надання Послуг (виконання Робіт) Виконавцем, а також після закінчення дії Угоди користувача протягом строку позовної давності (3 роки), або більше якщо такий строк є необхідним Виконавцю для дотримання умов чинного законодавства, виконання податкових чи бухгалтерських формальностей, чи захисту прав/законних інтересів Виконавця (правонаступників). Це є строком дії Дозволу Користувача.
    4. Користувач визнає, що, у разі його недбалого ставлення до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації, треті особи можуть дістати несанкціонований доступ до персональних або інших даних Користувача. Адміністрація Сайту не несе відповідальності та не відповідає за збитки, завдані таким доступом.
    5. Користувачу цим повідомляється, що місцезнаходження його персональних даних – знаходиться за місцезнаходженням володільця та/або розпорядника персональних даних, а також, місця розташування технічних засобів збереження даних і систем Сайту. Місцезнаходження володільця (Виконавця) – 02226, Україна, 02226, місто Київ, вулиця Бальзака, будинок 18
    6.  Місцезнаходження розпорядників визначаються в політиках персональних даних (чи подібних документах) відповідних сервісів розпорядників.
    7. Користувач завжди може звернутися до Адміністрації Сайту з питань реалізації його прав як суб’єкта персональних даних за адресою електронної пошти:media@mymemory-box.com 
  1. Джерела та порядок отримання особистих/персональних даних.
    1. Адміністрація Сайту може збирати особисту інформацію, а саме: ім’я, по батькові, прізвище, контактні телефони, адресу електронної пошти, область і населений пункт проживання Користувача (область і населений пункт, відділення доставки Користувачу), банківські реквізити а також дані, які використовуються для заповнення форм сервісів, які розміщуються на Сайті. Також Компанія може збирати й іншу інформацію:
      1. Cookies для того, щоб надати залежні від цього сервіси;
      2. IP-адресу Користувача;
      3. паспортні дані, РНОКПП, інші дані, якщо такі надаються внаслідок захисту прав споживачів, або реалізації прав та виконання обов’язків Виконавця;
      4. персональні дані що збираються так чи інакше в технічному процесі виконання Робіт (надання Послуг), зокрема, але не виключно зображення Користувача, інших осіб зображених на фото-, відеоматеріалах, їх голоси, повідомлення, тощо. Такі дані є побічними персональними даними, і Виконавець опрацьовує такі виключно з метою виконання своїх зобов’язань та технічного обробки замовлення, надання Послуг (Робіт) Користувачеві.
    2. Вся інформація збирається Адміністрацією Сайту, як є, і не змінюється в процесі збору даних. Користувач вправі запитувати інформації про облік своїх персональних даних.
    3.  Користувач несе відповідальність за надання достовірної інформації, в тому числі, інформації про персональні дані. Адміністрація Сайту має право, у разі необхідності, перевірити правильність наданої інформації, а також, запросити підтвердження наданої інформації, якщо це необхідно для надання Послуг / виконання Робіт Користувачеві.
  1. Мета обробки персональних даних Користувача цілі їх збору
    1. Обробка персональних даних може здійснюватися з метою реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання Послуг (Робіт), надання можливості доступу до сервісу Сайту, для ідентифікації клієнта як Користувача Сайту, з метою надання, пропозиції послуг, обробки платежів, поштових адрес, створення і реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, передачі будь-якої інформації, в тому числі, відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, подання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів Сайту, розміщення відомостей (інформації, даних) Користувача на Сайті володільця бази персональних даних, спрощення роботи з Сайтом і поліпшення його матеріалів.
  1. Умови надання доступу до персональних даних
    1. Користувач має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених чинним законодавством України.
    2. Доступ до даних про себе здійснюється безоплатно. Допускається відстрочка 30 днів доступу до даних на більший час у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом такого строку – про що повідомляється особа, що надала запит.
    3. Відмова у доступі до персональних даних допускається, у порядку визначеному чинним законодавством України, якщо доступ до них заборонено згідно із Законом України «Про захист персональних даних».
    4. Користувач також погоджується з тим, що Виконавець має право надавати доступ і передавати його/її персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Користувача, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних. Обсяг прав Користувача, як суб’єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.
    5. Користувачі, згідно даної Політики, надають право Адміністрації Сайту розкривати, без обмеження терміну дії і території, в рамках законодавства України, персональні дані, а також іншу інформацію Користувачів особам, які надають послуги Виконавцю/Сайту, зокрема, але не виключно, виконують/обробляють замовлення, заявки, платежі, надають послуги Хмарного сховища, виконують доставку, тощо.
    6. Адміністрація Сайту передає персональні дані та іншу інформацію третім особам, в рамках передбачених нижче.
      1. Треті особи можуть використовувати інформацію Користувача у випадку, якщо вони надають послуги Адміністрації/Сайту, виконують роботи, в тому числі пов’язані із сарвісом Сайту –  тільки ту інформацію, яка необхідна для цього. 
      2. Також, розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема але не виключно:
        1. за обґрунтованими запитами уповноважених державних органів;
        2. в тому, випадку якщо, на думку Адміністрації Сайту, Користувач порушує умови даної Політики та / або інших договорів і угод між Виконавцем та Користувачем.
  1. Як змінити / видалити персональні дані
    1. Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити / видалити особисту інформацію (персональні дані) або відмовитися від розсилки. Робота деяких можливостей Сайту, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни / видалення інформації (включаючи платні сервіси). 
    2. Дострокове знищення/видалення/зміна персональних даних також є підставою для розірвання Угоди Користувача і виконується на підставі письмової заяви Користувача на таку ел. адресу media@mymemory-box.com  У такому випадку, Угода Користувача може розриватися Адміністрацією Сайту з дати, зазначеної у відповідному повідомленні Адміністрації Сайту, а Адміністрація Сайту може повністю/частково заборонити доступ до Сайту та припинити надання Послуг (виконання Робіт) з відшкодуванням здійснених Виконавцем витрат та оплати фактично наданих Послуг (Робіт).
    3. Достатнім повідомленням Користувача про знищення/видалення/зміну персональних даних буде лист (інформація), спрямована на електронну пошту, вказану Користувачем. У випадку не вказування Користувачем власної електронної поштової адреси / повернення повідомлення через неправильну адресу, повідомлення Користувачу не надсилається. 
  1. Захист інформації
    1. Адміністрація Сайту вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і міри безпеки, всі дані, які збираються, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні з-за меж нашої корпоративної мережі.
    2. Адміністрація Сайту надає доступ до персональних даних та інформації тільки тим співробітникам, підрядникам та представникам, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються для Виконавця.
    3. Уповноважена особа щодо розгляду питань дотримання прав суб’єктів персональних даних та інших питань, що виникають в процесі обробки є ФОП Ляхова Дар’я Валеріївна, до якого Користувач може звернутися на електронну поштуmedia@mymemory-box.com або за номером телефону: +380991390977

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ПРИ НАДАННІ ПОСЛУГ ОЦИФРУВАННЯ

  1. При прийнятті замовлення Користувача до виконання йому надсилається спеціальний бокс, в якому надаються індивідуальні пакети (1 юніт = 1 пакет), які закриваються клейкою стрічкою для збереження конфіденційності та безпечної пересилки матеріалів, а також – стікер-пломбу, яка розміщується на коробці, щоб її не можна було відкрити непомітно.
  2. Порушення цілісності пакетів та/або пломби є підставою для відмови Виконавця повністю, або частково від виконання замовлення для Користувача, і повернення коштів (в частині здійсненої відмови), за винятком витрат, здійснених на обробку та виконання етапів Робіт (Послуг), а також, оплату фактично наданих Послуг (виконаних Робіт).
  3. Виконавець забезпечує конфіденційність наданих Користувачем-замовником фотографій, відеокасет, фото- відеоплівки, настільки, наскільки це технічно можливо і повідомляє Користувачу у випадку виявлення несанкціонованого доступу до таких.
  4. Користувач повідомлений, що збереження конфіденційності переданих йому цифрових (електронних) копій фотографій, відеокасет, фото- відеоплівки, в тому числі на флеш-карті забезпечується ним самим. Він може публікувати, оприлюднювати такі фотографії, відеокасети, фото- відеоплівки, але повинен розуміти, що з цього моменту вони перестають бути конфіденційними даними та можуть використовуватись в залежності від правил та умов місця опублікування.
  5. Користувач визнає, що, у разі його недбалого ставлення до безпеки і захисту таких даних, у разі передачі доступу (та/або посилання) на Хмарне сховище третім особам, у разі передачі флеш-карти третім особам, треті особи можуть дістати несанкціонований доступ до персональних або інших даних Користувача. Виконавець не несе відповідальності та не відповідає за збитки, завдані таким доступом та/або недбалим ставленням до конфіденційності даних (фотографій, відеокасет, фото- відеоплівки) Користувачем чи третіми особами.

ПОВІДОМЛЕННЯ КОРИСТУВАЧУ

  1. Користувачі, які пройшли процедуру введення і відправлення своєї електронної пошти або телефону на Сайті, автоматично дають свою згоду  на отримання електронних повідомлень, або повідомлень, або телефонних дзвінків від Адміністрації на вказані електронні адреси чи номера телефонів. Такі не є рекламою чи комерційними повідомленнями Виконавця.
  2. Що ж до комерційних повідомлень. Користувач, відправляючи свою електронну пошту в поле вводу із назвою «Дізнатись про всі акції» та/або залишаючи увімкнутою опцію «Хочу отримувати новини про акції комерційні повідомлення» тим самим надає свою письмову і офіційну згоду на отримання рекламної розсилки, комерційних повідомлень Виконавця та його партнерів, листів щодо новин, акцій, знижок, тощо. Користувач завжди може відмовитись від отримання таких комерційних повідомлень. Якщо посилання на відмову від розсилки відстунє/не працює/не знайшов Користувач, він завжди може звернутися з проханням більше не отримувати таких комерційних повідомлень на електронну пошту: media@mymemory-box.com

ІНФОРМАЦІЯ РОЗМІЩЕНА НА САЙТІ / В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

  1. Адміністрація зобов’язується робити все можливе для забезпечення правильності та актуальності Інформації, розміщеної на Сайті. Компанія не є гарантом правильності, точності, детальності або повноти інформації, розміщеної на особистих сторінках Виконавця в соціальних мережах, або на Сайті (за наявності функціональної можливості розміщувати такі) самими Користувачами. 
  2. У зв’язку з тим, що Адміністрація Сайту використовує Сайт як лише «платформу» для розміщення інформації про надання Послуг (виконання Робіт) Виконавцем то вона знімає з себе відповідальність:
    1. за будь-які порушення роботи Сайту;
    2. за будь-які помилки в роботі Сайту;
    3. за заподіяння шкоди, збитку, втрату інформації чи за нанесення різної іншої шкоди особам, які виникли при користуванні сервісом Сайту, у тому числі будь-які інші матеріальні втрати, понесені внаслідок відвідування Сайту або неможливості його відвідування;
    4. за порушення Користувачем авторських (а також, суміжних прав, а також, інших прав майнових і немайнових прав суб’єктів права інтелектуальної власності) і інших прав третіх осіб, шляхом опублікування матеріалів (належних Адміністрації чи іншим правовласникам), невідповідних чинному законодавству (в тому числі законодавству що регулює відносини у сфері інтелектуальної власності, як законодавства України так і міжнародного), в тому числі, доданих на Сайт.
  3. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за розміщення інформації зловмисниками, а саме розміщення відомостей (інформації, даних) зі свідомо неправдивою інформацією.
  4. Розміщуючи відомості (інформацію, дані, надалі матеріали) на сторінках Виконавця в соціальних мережах (або з відміткою Виконавця/Сайту/особистої сторінки MyMemoryBox в соцмережі) Користувач надає Адміністрації Сайту на всі матеріали, на які поширюються права інтелектуальної власності, невиключну, безстрокову, не обмежену певною територією – ліцензію, вільну від роялті (та будь-яких інших платежів) на використання таких з метою просування Послуг (Робіт) Виконавця, рекламування, використання в господарській діяльності – в обсягах необхідних для реалізації цієї мети. Це може стосуватися відгуків/пропозицій Користувачів, повідомлень, репостів, історій, публікацій, тощо.
  5. Будь-яка інформація, що розміщується на Користувачами на сторінках Виконавця у соціальних мережах та/або якщо на Сайті наявна функція коментарів, не може вважатися конфіденційною. Адміністрація Сайту не надає будь-яких пов’язаних з такими розміщеними Користувачами відомостями/матеріалами – гарантії власності, нешкідливості, придатності для певної мети, точності або повноти відповідей і коментарів. Такі не відображають офіційну точку зору Адміністрації Сайту чи її партнерів/уповноважених осіб. Таким чином, Адміністрація Сайту не зобов’язана розглядати претензії, стосовно порушення прав третіх осіб/Користувачів, такими розміщеними матеріалами/відомостями, втім, може сприяти у захисті порушених прав таких осіб. Разом із тим Адміністрація Сайту залишає за собою право видаляти розміщені на Сайті /особистих сторінках в соціальних мережах відомості/дані що є на її розсуд протизаконними, та/або аморальними, та/або образливими, та/або оманливими, та/або неправдивими, та/або агресивними, та/або порушуючими мережевий етикет (є спамом, флудом, офтопіком, флеймом, непогодженою рекламою) або порушуючими права чи законні інтереси Виконавця чи третіх осіб. 
  6. Адміністрація Сайту за власним рішенням може призупинити або заборонити доступ Користувача до Сайту, якщо на її думку, Користувач порушує вимоги цієї Політики конфіденційності, або Угоди Користувача або становить загрозу для функціонування Сайту. При цьому, Адміністрація Сайту може припиняти надання Послуг, виконання Робіт, з повідомленням Користувача і поверненням оплати в частині невиконаних Робіт (ненаданих Послуг).
  7. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за втрату даних або будь-яку іншу шкоди для техніки Користувача або будь-якого іншого обладнання або програмного забезпечення, викликану або пов’язану зі скачуванням матеріалів з Сайту та/або Хмарного сховища (крім випадків встановлення прямої вини Виконавця) або переходом за посиланнями, розміщеними Користувачами (якщо таких функціонал доступний) на Сайті чи зі сторінок Виконавця в соціальних мережах.

МАТЕРІАЛИ АДМІНІСТРАЦІЇ САЙТУ

  1. Адміністрація Сайту має право змінювати оформлення Сайту, його структуру набору сервісів, правил його роботи, доповнювати скрипти/плагіни, що використовуються, програмне забезпечення та інші об’єкти, що використовуються або зберігаються на Сайті, тощо у будь-який час з попереднім повідомленням або без такого. 
  2. Всі Матеріали або весь вміст Сайту, Сайт в цілому, в тому числі елементи дизайну, тексти, графічні зображення, фото, відео і т.п., які не належать третім особам, є об’єктами виняткових прав Адміністрації і захищені законодавством про авторське право, торгову марку та іншими законами, що захищають інтелектуальну власність. Ніякі Матеріали, розміщені на Сайті, не можуть бути відтворені, перероблені, поширені, опубліковані, передані, або продані, цілком або частинами, без попереднього дозволу Адміністрації Сайту.
  3. Матеріали, розміщені на Сайті на правах реклами, є рекламою третіх осіб, які самостійно несуть відповідальність за порушення прав/законних інтересів Користувачів/інших осіб. Торгові марки, що згадуються на сторінках Сайту, є власністю їх відповідних власників. 
  4. У разі накладення штрафів / покладенням збитків на Адміністрацію Сайту в зв’язку з пред’явленням з боку третіх осіб претензій, пов’язаних з опублікованою Користувачем інформацією та / або з порушенням Користувачем прав на об’єкти інтелектуальної власності, Користувач зобов’язується відшкодувати Адміністрації Сайту всі збитки, включаючи судові витрати, зумовлені недотриманням положень цих Політики і Угоди Користувача Сайту або порушенням прав третіх осіб. 
  5. Адміністрація Сайту за можливості сприяє захисту прав та інтересів осіб і забезпечення дотримання вимог законності тільки після звернення зацікавленої особи до Адміністрації Сайту шляхом відправки електронного повідомлення на наступну електронну адресу media@mymemory-box.com 

ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ COOKIE

  1. Сайт використовує файли cookie. Файл cookie – це файл, що містить ідентифікатор (рядок літер та цифр), який веб-сервер надсилає веб-браузеру та зберігає браузер. Ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер вимагає від сервера сторінки. Файли cookie можуть бути як «стійкими» файлами cookie, так і «сеансовими» файлами cookie: стійкий файл cookie буде зберігатися веб-браузером і залишатиметься дійсним до встановленої дати його закінчення, якщо його не буде видалено до дати закінчення терміну дії; сеансовий cookie, з іншого боку, закінчується в кінці сеансу роботи, коли веб-браузер закриється.
  2. Сайт використовує, в тому числі, Google Analytics – для розпізнавання комп’ютера, коли Користувач відвідує Сайт.
  3. Більшість браузерів дозволяють Користувачу відмовитись від прийняття файлів cookie (у відповідних налаштуваннях, за інструкцією, з якою Користувач може ознайомитись за посиланнями
    1.  Google Chrome 
    2. Safari 
    3. Firefox
    4. Opera 
    5. Microsoft Edge
  1. Відмовитись від збирання cookies можна і у випадку наявності функціоналу Сайту з спливаючим вікном щодо питання про використання файлів cookie та конфіденційності.
  2. В іншому випадку Користувач завжди може звернутися до Адміністрації Сайту щодо питання використання файлів cookie, на електронну пошту media@mymemory-box.com з наданням необхідних для його ідентифікації даних.
  3. Файли cookie, як правило, не містять будь-якої інформації, яка особисто ідентифікує Користувача, але особиста інформація, яку Адміністрація Сайту зберігає про Користувача, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримується від файлів cookie.
  4. Користувач розуміє, що блокування всіх файлів cookie негативно вплине на зручність використання Сайту, в тому числі, він може бути обмежений у використанні функцій Сайту.
  5. Користувач також може видалити файли cookie, які вже зберігаються на його пристрої зайшовши у відповідні налаштування. Видалення файлів cookie негативно вплине на зручність використання багатьох веб-сайтів.
  6. Детальніше щодо файлів cookie Користувач може дізнатися за посиланням https://www.aboutcookies.org/

ДІЯ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УГОДИ КОРИСТУВАЧА

  1. Користувач не має права розміщувати відомості (інформацію, дані), використовувати Сайт, використовувати сервіс третіх осіб, розміщений на Сайті, якщо він не згоден з умовами даної Політики, або, якщо він не досяг встановленого законом віку, з якого він має право укладати правочини такого типу, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщуються відомості (інформація, дані).
  2. Дана Політика не регулює і Адміністрація Сайту не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних Користувача (чи будь-якої іншої інформації) третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням Адміністрації Сайту, навіть якщо Користувач отримав доступ до Сайту, або послуг третіх осіб за допомогою Сайту, Виконавця або розсилки. 
  3. Адміністрація Сайту може внести поправки, доповнити або будь-яким іншим чином змінити Політику конфіденційності без попереднього повідомлення Користувача. При цьому, Адміністрація сприяє в обізнаності, щодо її умов, виставляє  оновлену Політику конфіденційності на Сайті та може надсилати оновлені редакції Договору на електронні адреси зареєстрованих Коритувачів. Політика конфіденційності з урахуванням всіх змін і доповнень, розміщена до загального відома на Сайті, за посиланням https://mymemory-box.com/polityka-konfidenczijnosti/ , рекомендуємо періодично перелядати Політику.
  4. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи Сайт, Користувач підтверджує згоду з новими умовами Політики конфіденційності у редакції, чинній на момент використання Користувачем Сайту.
  5. У випадку, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності та/або Угоди користувач включає будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, що визнається такою, що суперечить закону, або є недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано без подальших дій сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.
  6. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за шкоду або збитки, які поніс Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики, інструкцій про порядок використання Сайту, Угоди користувача, інших договорів, та умов щодо порядку розміщення персональних даних та інших технічних питань.
  7. Ця Політика поширюється на Користувача з моменту використання ним Сайту, в тому числі, розміщення відомостей (інформації, даних), і діє до тих пір, поки діє дозвіл на обробку персональних даних та поки зберігається будь-яка інформація про Користувача, в тому числі, персональні дані.

Зверніть увагу – якщо дані електронної пошти, телефону, вказаного у цій Політиці або в Угоді користувача не працюють – просимо звертатися до нас використовуючи контактну інформацію, зазначену на сайті.

ВИКОНАВЕЦЬ / АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ

ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ЛЯХОВА ДАР’Я ВАЛЕРІЇВНА Адреса: 02226, місто Київ, вулиця Бальзака, будинок 18, РНОКПП: 3084724062.